Νέος

Newsletter 10/2021


Ενημερώσεις ανιχνευτή

Με την τελευταία μας ενημέρωση, εστιάσαμε ξανά στον ανιχνευτή μας. Το πρόγραμμα ανίχνευσης είναι πλέον ακόμη πιο λεπτομερές και παρακολουθεί τις υποσελίδες εντός του ιστότοπου με μεγαλύτερη ακρίβεια από πριν. Ομοίως, τα αποτελέσματα του ανιχνευτή μπορούν τελικά να εξαχθούν ως PDF και έχουμε προσθέσει περαιτέρω ελέγχους, για παράδειγμα για μεταφορές από τρίτες χώρες.

Επιπλέον, ο έλεγχος του προγράμματος ανίχνευσης έχει βελτιωθεί: Στις ρυθμίσεις του προγράμματος ανίχνευσης ενός CMP, μπορεί πλέον να οριστεί, για παράδειγμα, ότι οι νέοι πάροχοι θα πρέπει πρώτα να προστεθούν σε μια λίστα αναμονής και όχι στην κανονική λίστα παρόχων αμέσως . Επιπλέον, τα cookie μπορούν πλέον να διαχωριστούν ανά τομέα, κάτι που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για πελάτες που χρησιμοποιούν τον ίδιο κώδικα CMP σε πολλούς τομείς. Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η λίστα των παρόχων εμφανίζει τώρα και τα πιο πρόσφατα ευρήματα, διευκολύνοντας έτσι τον εντοπισμό του πάροχου.

Βελτιωμένος αυτόματος κωδικός μπλοκ

Εκτός από τον ανιχνευτή, αυτόν τον μήνα βελτιώσαμε και τον αυτόματο κωδικό μπλοκ. Δεδομένου ότι προτιμάται από πολλούς πελάτες, έχουμε βελτιώσει ιδιαίτερα την ευκολία και τον χρόνο φόρτωσης: Στο παρελθόν, υπήρχαν συχνά προβλήματα με “βασικούς” ή “λειτουργικούς” παρόχους που αποκλείστηκαν δυσμενώς από τη CMP, τώρα θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο με τέτοιους παρόχους να εργαστούν.

Διαδικτυακά σεμινάρια τον Νοέμβριο

Λόγω των πολλών καινοτομιών που θα έρθουν σε ιστότοπους με το TTDSG από τον Δεκέμβριο, θα προσφέρουμε περισσότερα διαδικτυακά σεμινάρια τον Νοέμβριο. Αυτά είναι:

  • Webinar: TTDSG & τρέχουσες εξελίξεις στην προστασία δεδομένων
    09 Νοεμβρίου 2021 – 3 μ.μ
    Για εγγραφή
  • Webinar: Χρήση του διαχειριστή συναίνεσης με το Google TagManager και τη λειτουργία συναίνεσης Google
    10 Νοεμβρίου 2021 – 3 μ.μ
    Για εγγραφή

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Βελτιωμένο API καταγραφής
  • βελτιώσεις στο επίπεδο δεδομένων
  • Καλύτερη υποστήριξη για απενεργοποιημένη προβολή
  • Αυτόματη επέκταση των συνδέσμων συνεργατών
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.
 

Μείνετε ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter

περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]