σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς από τους τομείς του δικαίου, του μάρκετινγκ, της ανάπτυξης προϊόντων, των εκδόσεων και πολλών άλλων. Μαζί συνδυάζουμε αρκετές εκατοντάδες χρόνια δραστηριότητας στους αντίστοιχους ειδικούς τομείς μας.

Διευθύνοντες Σύμβουλοι

Γιαν Γουίνκλερ

Ο Jan είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος. Εργάζεται στη βιομηχανία AdTech για εταιρείες όπως η AdTiger και η AdSpirit εδώ και 15 χρόνια.

Κρίστοφερ Λίνουσον

Ο Christofer είναι επικεφαλής του γερμανικού υποκαταστήματος στο Αμβούργο. Ο ίδιος αποκαλεί την ψηφιακή βιομηχανία ειδικότητά του για περίπου 10 χρόνια.

Götz Sielk

Η Götz εστιάζει στο μάρκετινγκ και την ανάπτυξη. Είναι ειδικός στις επιχειρήσεις και έχει εργαστεί σε ψηφιακά προϊόντα για την AOL και την IMG για περισσότερα από 20 χρόνια.

Χάνα Μελίν

Η Hanna είναι η CFO μας. Εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια στα χρηματοοικονομικά και τον έλεγχο σε εταιρείες όπως η Bombardier Transport.

Φάλκο Μπεργκ

Η Falko είναι ο CTO μας και φέρνει στην ομάδα μας πολυετή εμπειρία από τον κλάδο της AdTech.

Ολιβιέ Χουράκι

Ο Olivier είναι μηχανικός λογισμικού και επιχειρηματίας με 15ετή εμπειρία στον κλάδο της ψηφιακής διαφήμισης.

Τοποθεσίες

Η consentmanager ιδρύθηκε αρχικά στη Σουηδία και η έδρα μας είναι εδώ. Λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που βρισκόμαστε στην αγορά, πρόσθετες θυγατρικές έχουν προστεθεί σε μεμονωμένες χώρες λίγο-λίγο. Εκτός από τα κεντρικά μας γραφεία στη Στοκχόλμη (SE), έχουμε την υποστήριξη πελατών στο Αμβούργο (DE) και το Παρίσι (FR), καθώς και τους ομίλους ανάπτυξης στο Βερολίνο (DE) και τη Ζυρίχη (CH).