Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 05/2021


Βελτιωμένη αναφορά

Αυτόν τον μήνα εστιάσαμε κυρίως στην αναφορά CMP και έχουμε εισαγάγει πολλές μικρές αλλαγές που διευκολύνουν την καθημερινή εργασία με τις αναφορές. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολλαπλή επιλογή για φίλτρα, περισσότερες επιλογές εξαγωγής, καλύτερη επισκόπηση και επεξήγηση των στηλών και έναν βελτιωμένο τρόπο μέτρησης της αποδοχής, της απόρριψης και της επιλογής που καθορίζεται από τον χρήστη.

Επιπλέον, προσθέσαμε διάφορες μικρές λειτουργίες σχεδίασης – ιδιαίτερα τη δυνατότητα εμφάνισης ενός κουμπιού “Αποθήκευση και συνέχεια” στο επίπεδο συναίνεσης επάνω δεξιά σύμφωνα με τις συστάσεις του CNIL.

Επίσης νέο: Οι κατηγορίες των επεξεργασμένων δεδομένων εμφανίζονται πλέον και για κάθε πάροχο. Ο επισκέπτης μπορεί έτσι να λάβει πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αυξηθεί η νομική ασφάλεια.

Διαδικτυακά σεμινάρια τον Ιούνιο

Τα διαδικτυακά σεμινάρια για τρέχοντα θέματα προστασίας δεδομένων θα πραγματοποιηθούν ξανά τον Ιούνιο. Αυτά είναι:

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Περισσότερες λειτουργίες για προεπισκοπήσεις (δυναμικός αποκλεισμός περιεχομένου)
  • Νέες μακροεντολές για κείμενα
  • Ρητή συναίνεση ως νέα νομική βάση
  • Διορθώσεις σφαλμάτων για χρήση με Iframes
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]