Νέος

Newsletter 03/2022


Εικονίδια και χαρακτηριστικά σχεδίασης

Αυτόν τον μήνα εστιάσαμε κυρίως στα πολλά μικρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που πολλοί πελάτες έχουν ζητήσει από εμάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ότι οι σκοποί, τα κουμπιά και οι σύνδεσμοι μπορούν πλέον να έχουν τα δικά τους εικονίδια, ότι μπορούν πλέον να αποθηκευτούν πολλαπλοί κώδικες HTML και CSS ή ότι είναι δυνατές πιο ακριβείς ρυθμίσεις για λίστες παρόχων και λίστες cookie.

Περισσότερες νέες χώρες

Επίσης νέο αυτό το μήνα είναι η υποστήριξη πολλών νέων τομέων δικαίου. Μέχρι στιγμής υποστηρίζουμε το GDPR/ePrivacy για την Ευρώπη, το CCPA/CPRA για την Καλιφόρνια, το PIPEDA για τον Καναδά και το LGPD για τη Βραζιλία. Νέες αυτόν τον μήνα είναι οι νομικές βάσεις για το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Νιγηρία, τη Νότια Αφρική, τη Νότια Κορέα, τη Ρωσία, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Κίνα και την Ταϊλάνδη. Υπάρχουν πλέον ξεχωριστές ρυθμίσεις για όλες αυτές τις περιοχές (ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο) και τα αντίστοιχα νομικά κείμενα και παράγραφοι αποθηκεύονται στο σύστημα.

Δυναμικός αποκλεισμός περιεχομένου

Πολλοί Γάλλοι εκδότες ήθελαν ιδιαίτερα να επεκτείνουν τον αποκλεισμό δυναμικού περιεχομένου. Ο αποκλεισμός χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, για τον αποκλεισμό ενός βίντεο YouTube και για την ενεργοποίησή του μόνο με τη συγκατάθεσή του. Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, η δυνατότητα έχει επεκταθεί ακόμη περισσότερο και πλέον μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε στοιχείο μιας ιστοσελίδας. Μια τυπική περίπτωση χρήσης θα ήταν ότι ένας ιστότοπος ειδήσεων μπλοκάρει τα κείμενα εάν δεν υπάρχει συναίνεση. Περισσότερα στη βοήθειά μας.

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

Όπως πάντα, υπήρξαν πολλά άλλα μικρά νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές αυτόν τον μήνα. Αξίζει να αναφερθεί εδώ ειδικότερα η μετατροπή stacks/stacks από λογαριασμό σε CMP, απλούστερη και σαφέστερη λειτουργία του οπτικού επεξεργαστή σχεδίασης και καλύτερη υποστήριξη για το σύστημα ATT της Apple.


περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]