Νέος

Newsletter 2021/03


Περισσότερη ταχύτητα κάτω από το καπό

Αυτό το μήνα κάναμε πολλές αλλαγές «κάτω από το καπό». Έτσι, καθαρίσαμε τα σενάρια μας και φτιάξαμε ξανά την υποδομή του διακομιστή μας. Για τους πελάτες μας και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους, αυτό θα γίνει πρώτα απ’ όλα αισθητό στη μεγαλύτερη ταχύτητα του CMP και της διεπαφής χρήστη. Επιπλέον, έχουν διορθωθεί διάφορα μικρά σφάλματα.

δικές τους γλώσσες

Αυτήν τη στιγμή υποστηρίζουμε περισσότερες από 30 γλώσσες. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό ή εάν θέλετε να υποστηρίξετε ορισμένες διαλέκτους, μπορείτε να το κάνετε τώρα: Νέες γλώσσες και διάλεκτοι μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να χρησιμοποιηθούν στο CMP. Όπως συμβαίνει με όλες τις “γλώσσες συστήματος”, μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα κείμενα και τις ετικέτες του επιπέδου συναίνεσης εδώ και έτσι να απευθυνθείτε στους χρήστες σας ακόμη πιο συγκεκριμένα.

Διαδικτυακά σεμινάρια τον Μάρτιο

Λόγω του υψηλού επιπέδου ενδιαφέροντος για τα τελευταία μας διαδικτυακά σεμινάρια, θα διοργανώσουμε ξανά διαδικτυακά σεμινάρια τον Μάρτιο. Εδώ θα συνεχίσουμε θεματικά από εκεί που σταματήσαμε την προηγούμενη φορά και θα εμβαθύνουμε στα θέματα της αναφοράς, της βελτιστοποίησης, του TCF και ορισμένων σημαντικών εργαλείων. Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι δωρεάν.

  • Webinar: Διαχείριση συναίνεσης στο διαδικτυακό μάρκετινγκ
    (24.03 14:00 στα Γερμανικά)
    Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές
  • Webinar: Consent Management for Publishers & Marketers
    (26.03 14:00 στα Γερμανικά)
    Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές
  • Webinar: Η συμμόρφωση με τον GDPR έγινε εύκολη
    (23.03 16:00 στα Γερμανικά)
    Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Επιλογή σχεδίασης για 3 κουμπιά στο στρώμα καλωσορίσματος
  • Διορθώσεις σφαλμάτων κατά την ενσωμάτωση Twitter, Youtube και άλλων
  • Δυνατότητα απενεργοποίησης του CSS
  • Νέες δυνατότητες για μεταπωλητές
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]