Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 2020/11


Αναφορές

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, αυτόν τον μήνα έχουμε επικεντρωθεί στη βελτίωση των αναφορών. Εκτός από μια πιο άνετη προβολή φόρτωσης, έχουμε επεκτείνει ξανά το εύρος της αναφοράς και τώρα καταγράφουμε επίσης επισκέψεις, αγνοούμενα επίπεδα συναίνεσης, ενεργά άλματα και πολλά άλλα. Αυτό σας δίνει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες σας αλληλεπιδρούν με το επίπεδο συναίνεσης.

Google Analytics & eTracker

Έχουμε επίσης απλοποιήσει την εγκατάσταση και τον χειρισμό για τους χρήστες των εργαλείων ανάλυσης από την Google και το eTracker. Με την τελευταία ενημέρωση, το ConsentManager υποστηρίζει πλέον τη λειτουργία συναίνεσης Google και το σήμα συναίνεσης από το eTracker. Τα εργαλεία μπορούν επομένως να χρησιμοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται μέτρηση αλλά να μην ορίζονται cookies εάν δεν έχει δοθεί συγκατάθεση.

Αλλαγές στην Πολιτική TCF του IAB

Όπως ανακοινώθηκε στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο, το IAB προσάρμοσε τις οδηγίες για τη συμμετοχή στο IAB TCF. Σημειώστε τις ακόλουθες αλλαγές:

  • Οι ρυθμίσεις θέματος εμφανίζουν τώρα μια τιμή αντίθεσης χρώματος όταν ορίζετε το χρώμα για τα κουμπιά αποδοχής/απόρριψης/ρυθμίσεων/αποθήκευσης. Το IAB απαιτεί η χρωματική αντίθεση να είναι τουλάχιστον 5:1 (πρώτο πλάνο έναντι φόντου). Με την τρέχουσα ενημέρωση, αυτή η τιμή αντίθεσης είναι υποχρεωτική. Τα θέματα που χρησιμοποιούν χαμηλότερη τιμή αντίθεσης χάνουν τη ρύθμιση συμμόρφωσης με το IAB. Ελέγξτε τα σχέδιά σας .
  • Με την τρέχουσα ενημέρωση, έχουμε απενεργοποιήσει τη δυνατότητα αλλαγής του κειμένου καλωσορίσματος πρώτου επιπέδου, εάν το IAB TCF είναι ενεργοποιημένο σε ένα CMP. Οι πελάτες που θέλουν να αλλάξουν το κείμενο χρειάζονται πρόσθετη έγκριση από τον διαχειριστή συναίνεσης. Τα υπάρχοντα κείμενα δεν επηρεάζονται.

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Βελτιώσεις σε ιστοσελίδες AMP
  • Δυνατότητα να κάνετε κλικ στο λογότυπο
  • Νέο εύρος συναίνεσης για υποτομείς
  • Βελτιώσεις αυτόματου μπλοκ
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]