Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 04/2021


Αναφορά βελτιστοποίησης

Πολλοί πελάτες που χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη βελτιστοποίηση και τη δοκιμή A/B έχουν ζητήσει καλύτερη κατανόηση του τι κάνει στην πραγματικότητα το σύστημα. Με χαρά συμμορφωθήκαμε και δημιουργήσαμε μια μικρή νέα αναφορά βελτιστοποίησης.

Εδώ λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των επιμέρους σχεδίων, ποια συμπεράσματα έχει βγάλει το σύστημα και πώς έχει αλλάξει η αποδοχή ή το ποσοστό εγκατάλειψης.

Αναφορές Comfort of the Crawler

Επιπλέον, αναθεωρήσαμε λίγο την αναφορά του προγράμματος ανίχνευσης και τη βελτιώσαμε σε μερικά σημεία. Για παράδειγμα, άγνωστοι τομείς ή cookie μπορούν πλέον να εκχωρηθούν απευθείας στην αναφορά του προγράμματος ανίχνευσης. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας διευκολύνει λίγο την εργασία με το σύστημα.

Καταγραφή των διαδικτυακών σεμιναρίων

Τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκαν διάφορα διαδικτυακά σεμινάρια. Όπως πάντα, μπορείτε να βρείτε τις ηχογραφήσεις στην ιστοσελίδα μας:

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Ημερομηνία και τυχαία cookie αναγνωρίζονται πλέον καλύτερα
  • Διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων στην προβολή και τη χρηστικότητα
  • Διάφορες μικρές προσαρμογές στις επιλογές σχεδίασης
  • Ο Auto Block Code καταλαβαίνει πλέον περισσότερες περιπτώσεις και είναι πιο συμβατός με περισσότερους παρόχους
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]