σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς από τους τομείς του δικαίου, του μάρκετινγκ, της ανάπτυξης προϊόντων, των εκδόσεων και πολλών άλλων. Μαζί συνδυάζουμε αρκετές εκατοντάδες χρόνια δραστηριότητας στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής μας.

Διευθύνοντες Σύμβουλοι

img
Γιαν Γουίνκλερ

Ο Jan είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος. Εργάζεται στον κλάδο της AdTech για εταιρείες όπως η AdTiger ή η AdSpirit εδώ και 15 χρόνια.

consentmanager GmbH

img
Κρίστοφερ Λίνουσον

Ο Christofer είναι επικεφαλής του γερμανικού υποκαταστήματος στο Αμβούργο. Ο ίδιος αποκαλεί την ψηφιακή βιομηχανία ειδικότητά του εδώ και περίπου 10 χρόνια.

consentmanager GmbH

img
Götz Sielk

Η Götz εστιάζει στο μάρκετινγκ και την ανάπτυξη. Είναι ειδικός στις επιχειρήσεις και έχει εργαστεί σε ψηφιακά προϊόντα για την AOL και την IMG για πάνω από 20 χρόνια.

consentmanager GmbH

img
Χάνα Μελίν

Η Hanna είναι η CFO μας. Εργάστηκε στη χρηματοδότηση και τον έλεγχο σε εταιρείες όπως η Bombardier Transport για περισσότερα από 10 χρόνια.

consentmanager GmbH

img
Φάλκο Μπεργκ

Η Falko είναι ο CTO μας και φέρνει στην ομάδα μας πολυετή εμπειρία από τον κλάδο της AdTech.

consentmanager GmbH

img
Ολιβιέ Χουράκι

Ο Olivier είναι μηχανικός λογισμικού και επιχειρηματίας με 15ετή εμπειρία στον κλάδο της ψηφιακής διαφήμισης.

consentmanager GmbH

Τοποθεσίες

Το ConsentManager ιδρύθηκε αρχικά στη Σουηδία και αυτή είναι η έδρα μας. Λόγω του μεγάλου χρόνου που βρισκόμαστε στην αγορά, σταδιακά προσθέσαμε περισσότερες θυγατρικές σε μεμονωμένες χώρες. Εκτός από τα κεντρικά μας γραφεία στη Στοκχόλμη (SE), έχουμε την εξυπηρέτηση πελατών στο Αμβούργο (DE) και το Παρίσι (FR), καθώς και τις ομάδες προγραμματιστών μας στο Βερολίνο (DE) και τη Ζυρίχη (CH).

ΔΕΑ

Δεν είστε σίγουροι αν χρειάζεστε CMP;

Εάν δεν είστε βέβαιοι αν χρειάζεστε CMP ή όχι, επικοινωνήστε μαζί μας - θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή λύση για την εταιρεία σας!

Επικοινωνία