Ζητείται διευθυντής SEA (m/f/d)


Τι συμβαίνει?

Online στο σπίτι και επομένως ο νέος μας SEA Manager (m/f/d)

Η πλατφόρμα διαχείρισης συναίνεσης είναι λογισμικό που χρησιμοποιούν οι φορείς εκμετάλλευσης ιστότοπων ή οι πάροχοι εφαρμογών ιστού για να λάβουν και να αποθηκεύσουν τη συγκατάθεση για την προστασία δεδομένων των επισκεπτών προτού συλλεχθούν δεδομένα χρήστη. Ο επισκέπτης λοιπόν δίνει τη συγκατάθεσή του.

Χαιρόμαστε με νέους πελάτες καθημερινά, καθιστώντας μας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο. Και για να διατηρηθεί έτσι, αναζητούμε έναν κατάλληλο διευθυντή SEA για τους συναδέλφους μας στη Γαλλία.

Είστε ενθουσιώδεις, ανοιχτόμυαλοι και ανυπομονείτε να μεγαλώσετε μαζί μας; Τότε γίνετε μέλος της ομάδας μας!

τι μπορείτε να μετακινήσετε

 • Δημιουργείτε, παρακολουθείτε και βελτιστοποιείτε τις καμπάνιες μας SEA στο Google και στο Facebook. Έχετε μεγάλη ελευθερία και αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις καμπάνιες σας.
 • Πραγματοποιείτε τακτικά δοκιμές για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και να εφαρμόσετε beta και νέες δυνατότητες μηχανών αναζήτησης.
 • Εργάζεστε συνεχώς για την απόδοση της Google και βελτιστοποιείτε τις ροές προϊόντων.
 • Πραγματοποιείτε αναλύσεις αγοράς και ανταγωνισμού, παρατηρείτε τις τρέχουσες εξελίξεις των τάσεων και δίνετε ώθηση στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας.
 • Με τις ιδέες σας και την ώθησή σας, βελτιστοποιείτε τις στρατηγικές μάρκετινγκ απόδοσης και προάγετε το διαδικτυακό μας μάρκετινγκ.

αυτό που φέρνεις

 • Έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαίδευση ή τις σπουδές σας στον τομέα των οικονομικών, του μάρκετινγκ ή αντίστοιχου κλάδου και έχετε αρκετά χρόνια εμπειρίας SEA, ιδανικά στο περιβάλλον B2B.
 • Έχετε πάθος για τους αριθμούς και τον κόσμο του διαδικτυακού μάρκετινγκ.
 • Είστε πολύ σίγουροι για τη χρήση του Excel και του Google Ads Editor. Νιώθετε σαν στο σπίτι σας στο Google Ads, τις Αγορές Google και το Facebook.
 • Στην ιδανική περίπτωση, έχετε εμπειρία στη διαχείριση ροών και στην αυτοματοποιημένη διαχείριση καμπανιών.
 • Στην ιδανική περίπτωση, τα γαλλικά είναι η μητρική σας γλώσσα, αλλά μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε ιδέες στα αγγλικά ή στα γερμανικά
 • Είστε προνοητικοί, ομαδικός παίκτης και απολαμβάνετε να αναλαμβάνετε υπεύθυνα καθήκοντα.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Ζωντανή πεποίθησή μας ότι τα καλύτερα αποτελέσματα προέρχονται από εκεί που ο καθένας μπορεί να αναπτυχθεί βέλτιστα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε με υψηλό βαθμό προσωπικής ευθύνης και ευελιξίας: ευκίνητοι, διαλειτουργικοί και προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη. Είτε εργασία εξ αποστάσεως είτε γραφείου, μερικής ή πλήρους απασχόλησης – εργάζεστε με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Αν σας φαίνεται αυτό, ανυπομονούμε να λάβουμε την αίτησή σας. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σας είναι ο CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


περισσότερα σχόλια

Webinar mit Google: Google Consent Mode v2 verstehen und nahtlos integrieren
Βίντεο

Webinar με την Google: Κατανόηση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση Google Consent Mode v2

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την αντιμετώπιση των νέων απαιτήσεων του Google Consent Mode v2, consentmanager μαζί με την Google, φιλοξένησε άλλο ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με αυτό το θέμα στις 12 Ιουνίου 2024. Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γερμανικά. Σας έλειψε; Κανένα πρόβλημα! Το PDF για το διαδικτυακό […]
Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 05/2024

Νέα ενοποίηση για το Slack, το MS Teams και άλλα Με την τρέχουσα ενημέρωση, μια νέα λειτουργία ενσωμάτωσης για τα Slack, MS Teams, Zapier και n8n είναι πλέον διαθέσιμη στο σύστημα. Η λειτουργία σάς ειδοποιεί εύκολα στο Slack, στο Teams ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για σημαντικές αλλαγές και νέα (π.χ. νέα cookie που βρέθηκαν) […]