Νέος

Ενημερωτικό δελτίο: Google Consent Mode v2 θα είναι υποχρεωτική από τον Μάρτιο του 2024


Η Google έχει μια ανακοίνωση για εσάς σχετικά με μια σημαντική ενημέρωση στο τοπίο της ψηφιακής διαφήμισης: Google Consent Mode v2 είναι εδώ .

Αυτή η νέα ενημέρωση φέρνει σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι διαφημιστές και οι εκδότες. Το πιο σημαντικό πράγμα για να ξεκινήσετε: Η χρήση της Google Consent Mode v2 θα είναι υποχρεωτική για όλους τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν υπηρεσίες Google.

Η προθεσμία για την εφαρμογή Google Consent Mode v2 είναι ο Μάρτιος του 2024 . Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν πρέπει να πληροίτε τις απαιτήσεις. Θα σας βοηθήσουμε με την αλλαγή.

Consent Mode – Τι είναι;

Google Consent Mode v2 είναι ένας μηχανισμός που λειτουργεί με το banner συναίνεσης του ιστότοπού σας και προσαρμόζει τη συμπεριφορά των ετικετών ή των σεναρίων Google ανάλογα με το αν ο τελικός χρήστης αποδέχεται ή απορρίπτει το banner συναίνεσής σας. Η νέα Google Consent Mode v2 μπορεί να σας παρέχει βελτιωμένα δεδομένα μετατροπών ακόμη και υπό περιορισμένες συνθήκες προστασίας δεδομένων.
Προηγουμένως, η λειτουργία συναίνεσης Google ήταν προαιρετική και χρησιμοποιήθηκε για την ενεργοποίηση της μοντελοποίησης μετατροπών στο Google AdWords. Η χρήση μιας πλατφόρμας διαχείρισης συναίνεσης πιστοποιημένη από την Google ήταν επίσης προαιρετική.

Τώρα τα πράγματα αλλάζουν: Google Consent Mode v2 είναι υποχρεωτική για να παρακολουθείτε οτιδήποτε. Και η χρήση μιας πλατφόρμας διαχείρισης συναίνεσης πιστοποιημένη από την Google για τη διαχείριση της συναίνεσης είναι πλέον επίσης υποχρεωτική.

Τα καλά νέα: consentmanager είναι ήδη πιστοποιημένος από την Google CMP και υποστηρίζει ήδη Consent Mode v2 . Εάν ενσωματώσετε υπηρεσίες Google στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι Google Consent Mode είναι ενεργοποιημένη στον πίνακα ελέγχου consentmanager ! Μπορείτε να βρείτε ένα βίντεο με οδηγίες για την ενεργοποίηση στην ιστοσελίδα μας: https://www. consentmanager .de/google-consent-mode-v2/

Δεν χρησιμοποιείτε ακόμα consentmanager ;

Εάν δεν διαθέτετε ήδη ένα πιστοποιημένο από την Google CMP σε χρήση, ήρθε η ώρα να κάνετε την αλλαγή. Αφήστε τον ειδικό μας να σας συμβουλέψει και κλείστε ραντεβού: https://www. consentmanager

Μην ξεχνάτε την προθεσμία υλοποίησης: Μάρτιος 2024

Οι διαφημιστές και οι εκδότες έχουν προθεσμία έως τον Μάρτιο του 2024 για να διασφαλίσουν ότι έχουν εφαρμόσει όλες τις απαιτήσεις της Google για τη νέα λειτουργία συναίνεσης. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες δυνατότητες.

Λάβετε μέτρα τώρα! Επισκεφτείτε την αποκλειστική μας σελίδα Google Consent Mode v2 για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν την ενημέρωση. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία για να διασφαλίσετε ότι οι διαφημιστικές σας καμπάνιες συμμορφώνονται και προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και απόρρητο.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Google Consent Mode v2: https://www. consentmanager .de/google-consent-mode-v2/

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τη μετάβαση, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας ( support@ consentmanager .net ). Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε μια ομαλή και επιτυχημένη μετάβαση στη Google Consent Mode v2.


περισσότερα σχόλια

Webinar mit Google: Google Consent Mode v2 verstehen und nahtlos integrieren
Βίντεο

Webinar με την Google: Κατανόηση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση Google Consent Mode v2

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την αντιμετώπιση των νέων απαιτήσεων του Google Consent Mode v2, consentmanager μαζί με την Google, φιλοξένησε άλλο ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με αυτό το θέμα στις 12 Ιουνίου 2024. Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γερμανικά. Σας έλειψε; Κανένα πρόβλημα! Το PDF για το διαδικτυακό […]
Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 05/2024

Νέα ενοποίηση για το Slack, το MS Teams και άλλα Με την τρέχουσα ενημέρωση, μια νέα λειτουργία ενσωμάτωσης για τα Slack, MS Teams, Zapier και n8n είναι πλέον διαθέσιμη στο σύστημα. Η λειτουργία σάς ειδοποιεί εύκολα στο Slack, στο Teams ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για σημαντικές αλλαγές και νέα (π.χ. νέα cookie που βρέθηκαν) […]