Νέος

Newsletter 2021/03


Περισσότερη ταχύτητα κάτω από το καπό

Αυτό το μήνα κάναμε πολλές αλλαγές «κάτω από το καπό». Έτσι, καθαρίσαμε τα σενάρια μας και φτιάξαμε ξανά την υποδομή του διακομιστή μας. Για τους πελάτες μας και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους, αυτό θα γίνει πρώτα απ’ όλα αισθητό στη μεγαλύτερη ταχύτητα του CMP και της διεπαφής χρήστη. Επιπλέον, έχουν διορθωθεί διάφορα μικρά σφάλματα.

δικές τους γλώσσες

Αυτήν τη στιγμή υποστηρίζουμε περισσότερες από 30 γλώσσες. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό ή εάν θέλετε να υποστηρίξετε ορισμένες διαλέκτους, μπορείτε να το κάνετε τώρα: Νέες γλώσσες και διάλεκτοι μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να χρησιμοποιηθούν στο CMP. Όπως συμβαίνει με όλες τις “γλώσσες συστήματος”, μπορείτε να προσαρμόσετε όλα τα κείμενα και τις ετικέτες του επιπέδου συναίνεσης εδώ και έτσι να απευθυνθείτε στους χρήστες σας ακόμη πιο συγκεκριμένα.

Διαδικτυακά σεμινάρια τον Μάρτιο

Λόγω του υψηλού επιπέδου ενδιαφέροντος για τα τελευταία μας διαδικτυακά σεμινάρια, θα διοργανώσουμε ξανά διαδικτυακά σεμινάρια τον Μάρτιο. Εδώ θα συνεχίσουμε θεματικά από εκεί που σταματήσαμε την προηγούμενη φορά και θα εμβαθύνουμε στα θέματα της αναφοράς, της βελτιστοποίησης, του TCF και ορισμένων σημαντικών εργαλείων. Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι δωρεάν.

 • Webinar: Διαχείριση συναίνεσης στο διαδικτυακό μάρκετινγκ
  (24.03 14:00 στα Γερμανικά)
  Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές
 • Webinar: Consent Management for Publishers & Marketers
  (26.03 14:00 στα Γερμανικά)
  Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές
 • Webinar: Η συμμόρφωση με τον GDPR έγινε εύκολη
  (23.03 16:00 στα Γερμανικά)
  Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

 • Επιλογή σχεδίασης για 3 κουμπιά στο στρώμα καλωσορίσματος
 • Διορθώσεις σφαλμάτων κατά την ενσωμάτωση Twitter, Youtube και άλλων
 • Δυνατότητα απενεργοποίησης του CSS
 • Νέες δυνατότητες για μεταπωλητές
 • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

Webinar mit Google: Google Consent Mode v2 verstehen und nahtlos integrieren
Βίντεο

Webinar με την Google: Κατανόηση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση Google Consent Mode v2

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την αντιμετώπιση των νέων απαιτήσεων του Google Consent Mode v2, consentmanager μαζί με την Google, φιλοξένησε άλλο ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με αυτό το θέμα στις 12 Ιουνίου 2024. Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γερμανικά. Σας έλειψε; Κανένα πρόβλημα! Το PDF για το διαδικτυακό […]
Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 05/2024

Νέα ενοποίηση για το Slack, το MS Teams και άλλα Με την τρέχουσα ενημέρωση, μια νέα λειτουργία ενσωμάτωσης για τα Slack, MS Teams, Zapier και n8n είναι πλέον διαθέσιμη στο σύστημα. Η λειτουργία σάς ειδοποιεί εύκολα στο Slack, στο Teams ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για σημαντικές αλλαγές και νέα (π.χ. νέα cookie που βρέθηκαν) […]