Νέος

Newsletter 06/2021


Νέος οπτικός επεξεργαστής

Με την τελευταία ενημέρωση, ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με το θέμα του σχεδιασμού και των προσαρμογών σχεδίασης. Το πρόγραμμα επεξεργασίας θέματος έχει ανανεωθεί πλήρως:

Αντί να εμφανίζεται απλώς μια προεπισκόπηση όπως πριν, η σχεδίαση μπορεί τώρα να προσαρμοστεί απευθείας στην προεπισκόπηση. Απλώς κάντε κλικ σε μια επικεφαλίδα, για παράδειγμα, και θα εμφανιστούν οι ρυθμίσεις για την επικεφαλίδα. Κάντε κλικ σε ένα κουμπί και, στη συνέχεια, εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για τα κουμπιά. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο εύκολο να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο ακριβώς στο γούστο σας στο μέλλον.

Υπάρχουν επίσης πολλές νέες επιλογές σχεδίασης, όπως η δυνατότητα να ορίσετε το μέγεθος του στρώματος πιο συγκεκριμένα ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εικονίδιο για το κέντρο προτιμήσεων.

Καταγραφή των διαδικτυακών σεμιναρίων

Τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκαν διάφορα διαδικτυακά σεμινάρια. Όπως πάντα, μπορείτε να βρείτε τις ηχογραφήσεις στην ιστοσελίδα μας:

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Οι αναφορές μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να αποσταλούν μέσω email
  • Η νέα θέση επιπέδου “Push down” σπρώχνει την ιστοσελίδα προς τα κάτω
  • Ο πίνακας εργαλείων έχει πλέον δυνατότητα φιλτραρίσματος κατά CMP
  • Νέος «κλασικός» σκοπός «Μέσα κοινωνικής δικτύωσης»
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

New regulations US 2024
σωστά

Οι νέοι νόμοι περί απορρήτου των ΗΠΑ τίθενται σε ισχύ το 2024: Ενημερώστε τις ρυθμίσεις απορρήτου που αφορούν τις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, νέοι νόμοι για την προστασία δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ το δεύτερο εξάμηνο του 2024 – στη Φλόριντα, το Τέξας, το Όρεγκον και τη Μοντάνα . Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις πολιτείες ή έχουν πελάτες σε αυτές τις πολιτείες πρέπει να επανεξετάσουν τις πρακτικές προστασίας δεδομένων τους για να εξασφαλίσουν […]
Γενικός, Νέος

consentmanager Tool Spotlight: Επιλογές ενσωμάτωσης στον πίνακα εργαλείων CMP

Στο Tool Spotlight αυτού του μήνα, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες ενσωμάτωσης που θα βρείτε στον πίνακα ελέγχου CMP του consentmanager . Αυτά είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης εργασίας ανάπτυξης μεταξύ consentmanager και των αντίστοιχων εργαλείων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν την ενοποίηση με ένα […]