Νέος

Newsletter 06/2021


Νέος οπτικός επεξεργαστής

Με την τελευταία ενημέρωση, ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με το θέμα του σχεδιασμού και των προσαρμογών σχεδίασης. Το πρόγραμμα επεξεργασίας θέματος έχει ανανεωθεί πλήρως:

Αντί να εμφανίζεται απλώς μια προεπισκόπηση όπως πριν, η σχεδίαση μπορεί τώρα να προσαρμοστεί απευθείας στην προεπισκόπηση. Απλώς κάντε κλικ σε μια επικεφαλίδα, για παράδειγμα, και θα εμφανιστούν οι ρυθμίσεις για την επικεφαλίδα. Κάντε κλικ σε ένα κουμπί και, στη συνέχεια, εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για τα κουμπιά. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο εύκολο να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο ακριβώς στο γούστο σας στο μέλλον.

Υπάρχουν επίσης πολλές νέες επιλογές σχεδίασης, όπως η δυνατότητα να ορίσετε το μέγεθος του στρώματος πιο συγκεκριμένα ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εικονίδιο για το κέντρο προτιμήσεων.

Καταγραφή των διαδικτυακών σεμιναρίων

Τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκαν διάφορα διαδικτυακά σεμινάρια. Όπως πάντα, μπορείτε να βρείτε τις ηχογραφήσεις στην ιστοσελίδα μας:

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Οι αναφορές μπορούν να αυτοματοποιηθούν και να αποσταλούν μέσω email
  • Η νέα θέση επιπέδου “Push down” σπρώχνει την ιστοσελίδα προς τα κάτω
  • Ο πίνακας εργαλείων έχει πλέον δυνατότητα φιλτραρίσματος κατά CMP
  • Νέος «κλασικός» σκοπός «Μέσα κοινωνικής δικτύωσης»
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

Jetzt zu consentmanager wechseln

Ενημερωτικό δελτίο 07/2024

προσφορά αλλαγής consentmanager Είστε δυσαρεστημένοι με τον τρέχοντα πάροχο διαχείρισης συναίνεσης, αλλά φοβάστε την τεχνική προσπάθεια που μπορεί να συνεπάγεται μια αλλαγή; Τότε έχουμε μια ελκυστική προσφορά για εσάς. Μεταβείτε στο consentmanager τώρα και χάρη στη νέα λειτουργία συμβατότητας, η τεχνική αλλαγή θα είναι εύκολη. Τι πρέπει να κάνετε για αυτό; Απλώς αντικαταστήστε κάποιον κώδικα […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
σωστά

Κανονισμός της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη

Ο κανονισμός της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη τίθεται σε ισχύ τον Αύγουστο του 2024 Μετά την πρώτη πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Απρίλιο του 2021, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον Κανονισμό της ΕΕ για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτό δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούλιο του 2024 και είναι πλέον διαθέσιμο και […]