Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 05/2021


Βελτιωμένη αναφορά

Αυτόν τον μήνα εστιάσαμε κυρίως στην αναφορά CMP και έχουμε εισαγάγει πολλές μικρές αλλαγές που διευκολύνουν την καθημερινή εργασία με τις αναφορές. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολλαπλή επιλογή για φίλτρα, περισσότερες επιλογές εξαγωγής, καλύτερη επισκόπηση και επεξήγηση των στηλών και έναν βελτιωμένο τρόπο μέτρησης της αποδοχής, της απόρριψης και της επιλογής που καθορίζεται από τον χρήστη.

Επιπλέον, προσθέσαμε διάφορες μικρές λειτουργίες σχεδίασης – ιδιαίτερα τη δυνατότητα εμφάνισης ενός κουμπιού “Αποθήκευση και συνέχεια” στο επίπεδο συναίνεσης επάνω δεξιά σύμφωνα με τις συστάσεις του CNIL.

Επίσης νέο: Οι κατηγορίες των επεξεργασμένων δεδομένων εμφανίζονται πλέον και για κάθε πάροχο. Ο επισκέπτης μπορεί έτσι να λάβει πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αυξηθεί η νομική ασφάλεια.

Διαδικτυακά σεμινάρια τον Ιούνιο

Τα διαδικτυακά σεμινάρια για τρέχοντα θέματα προστασίας δεδομένων θα πραγματοποιηθούν ξανά τον Ιούνιο. Αυτά είναι:

Περισσότερες νέες δυνατότητες και αλλαγές

  • Περισσότερες λειτουργίες για προεπισκοπήσεις (δυναμικός αποκλεισμός περιεχομένου)
  • Νέες μακροεντολές για κείμενα
  • Ρητή συναίνεση ως νέα νομική βάση
  • Διορθώσεις σφαλμάτων για χρήση με Iframes
  • … και πολλα ΑΚΟΜΑ.

περισσότερα σχόλια

Webinar mit Google: Google Consent Mode v2 verstehen und nahtlos integrieren
Βίντεο

Webinar με την Google: Κατανόηση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση Google Consent Mode v2

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την αντιμετώπιση των νέων απαιτήσεων του Google Consent Mode v2, consentmanager μαζί με την Google, φιλοξένησε άλλο ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με αυτό το θέμα στις 12 Ιουνίου 2024. Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γερμανικά. Σας έλειψε; Κανένα πρόβλημα! Το PDF για το διαδικτυακό […]
Νέος

Ενημερωτικό δελτίο 05/2024

Νέα ενοποίηση για το Slack, το MS Teams και άλλα Με την τρέχουσα ενημέρωση, μια νέα λειτουργία ενσωμάτωσης για τα Slack, MS Teams, Zapier και n8n είναι πλέον διαθέσιμη στο σύστημα. Η λειτουργία σάς ειδοποιεί εύκολα στο Slack, στο Teams ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο για σημαντικές αλλαγές και νέα (π.χ. νέα cookie που βρέθηκαν) […]