Βίντεο

Webinar με την Google: Κατανόηση και απρόσκοπτη ενσωμάτωση Google Consent Mode v2


Λόγω της μεγάλης ζήτησης για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την αντιμετώπιση των νέων απαιτήσεων του Google Consent Mode v2, consentmanager μαζί με την Google, φιλοξένησε άλλο ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με αυτό το θέμα στις 12 Ιουνίου 2024.

Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γερμανικά.

Σας έλειψε; Κανένα πρόβλημα! Το PDF για το διαδικτυακό σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ για λήψη .

Ο Dennis Gingele από την Google και Jan Winkler από consentmanager παρουσίασαν τα πιο σημαντικά γεγονότα και τις βασικές πληροφορίες σχετικά με Google Consent Mode v2.

Καλύφθηκαν τα ακόλουθα θέματα:

  • Τι είναι Google Consent Mode v2 και οι σχετικές αλλαγές.
  • Ενσωμάτωση του Google Consent Mode v2 και τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν.
  • Προστασία δεδομένων και νομικές πτυχές της Google Consent Mode v2.
  • Σημαντικές προθεσμίες της Google Consent Mode v2.

Είτε ασχολείστε με το ψηφιακό μάρκετινγκ, είτε διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο είτε εργάζεστε σύμφωνα με τη συμμόρφωση, αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο σάς δίνει την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα σχετικά με Google Consent Mode v2, απευθείας από τους ειδικούς.


περισσότερα σχόλια

Jetzt zu consentmanager wechseln

Ενημερωτικό δελτίο 07/2024

προσφορά αλλαγής consentmanager Είστε δυσαρεστημένοι με τον τρέχοντα πάροχο διαχείρισης συναίνεσης, αλλά φοβάστε την τεχνική προσπάθεια που μπορεί να συνεπάγεται μια αλλαγή; Τότε έχουμε μια ελκυστική προσφορά για εσάς. Μεταβείτε στο consentmanager τώρα και χάρη στη νέα λειτουργία συμβατότητας, η τεχνική αλλαγή θα είναι εύκολη. Τι πρέπει να κάνετε για αυτό; Απλώς αντικαταστήστε κάποιον κώδικα […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
σωστά

Κανονισμός της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη

Ο κανονισμός της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη τίθεται σε ισχύ τον Αύγουστο του 2024 Μετά την πρώτη πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Απρίλιο του 2021, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον Κανονισμό της ΕΕ για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτό δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούλιο του 2024 και είναι πλέον διαθέσιμο και […]